Champions League: Πρόκριση για Γιουνγκ Μπόις, Σάλτσμπουργκ, και Σπάρτα Πράγας

Η Γιούνγκ Μπόις που κέρδισε στην Κωνσταντινούπολη την Γαλατασάραϊ (0-1), η Σπάρτα Πράγας που νίκησε ξανά την Μάλμε (2-0) και η Σάλτσμπουργκ που παραχώρησε ισοπαλία στην Ντιναμό Κιέβου (1-1) πέρασαν στους ομίλους του Champions League

Champions League: Πρόκριση για Γιουνγκ Μπόις, Σάλτσμπουργκ, και Σπάρτα Πράγας

Η έκπληξη που είχε διαγραφεί από τα πρώτα ματς των πλέι οφ του Champions League ολοκληρώθηκε στη ρεβάνς. Η Γιούνγκ Μπόις που είναι τελευταία και δίχως νίκη στο πρωτάθλημα της Ελβετίας έπειτα από το νικηφόρο 3-2 στην Βέρνη κέρδισε και στην Κωνσταντινούπολη την Γαλατάσαραϊ με το πανάκριβο ρόστερ (0-1) και προκρίθηκε αυτή στην League phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Το γκολ των Ελβετών πέτυχε ο Άλαν Βιρτζίνιους στο 87'.

Με δεύτερη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0) πέρασε η Σπάρτα Πράγας το εμπόδιο της Μάλμε. Οι Σουηδοί που είχαν διαπρέψει επιθετικά κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν έβαλαν γκολ ούτε με πέναλτι στην Τσεχία και η ποιοτικά ανώτερη Σπάρτα έβαλε στη συνέχεια δύο γκολ (80’ πέναλτι Χαράσλιν, 83’ Ραχμάνι).

Με ισοπαλία (1-1) πέρασε η αυστριακή Σάλτσμπουργκ την Ντιναμό Κιέβου (12’ Νταγκίμ-29’ Βάνατ), καθώς είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς εππι των Ουκρανών με 2-0 σε ουδέτερο έδαφος, στο Λούμπλιν της Πολωνίας.