Ολυμπιακός: Γι’ αυτό τους έχει στην… τσίτα ενόψει Παναιτωλικού

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν εφησυχάζει και θεωρεί ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό θέλει τεράστια προσοχή εκτιμώντας πως οι Αγρινιώτες είναι πολύ επικίνδυνοι.

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό τους έχει στην… τσίτα ενόψει Παναιτωλικού

Ο Μεντιλίμπαρ έχει το σκεπτικό πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και καμία νίκη δεν είναι εξασφαλισμένη εάν δεν παιχτεί το ματς. Έχει φροντίσει να το περάσει και στους ποδοσφαιριστές του όλο αυτό το σκεπτικό και θέλει άπαντες να είναι στην… τσίτα ενόψει και της αναμέτρησης της Κυριακής.

Ειδικά ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που έχει δείξει σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν ότι είναι αρκετά επικίνδυνη και ίσως θα μπορούσε να έχει περισσότερους από τους τρεις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει.

Σε αυτό έχει στηριχτεί όλες αυτές τις ημέρες και ο Βάσκος προπονητής. Θεωρεί ότι ο Παναιτωλικός είναι ένα σύνολο που δημιουργεί καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Φτιάχνει ευκαιρίες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην ανασταλτική λειτουργία.

Ως παράδειγμα παίρνουν και το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Για ένα ολόκληρο ημίχρονο τους κρατούσε τους Θεσσαλονικείς και θα μπορούσε να του έχει πάρει αποτέλεσμα. Γενικά είναι μία ομάδα που θέλει τεράστια προσοχή και γι’ αυτό το λόγο ο Μεντιλίμπαρ έχει φροντίσει να τους… τσιτώσει όλους.