Ολυμπιακός: Η επιστροφή στον Ρέντη ενόψει Παναιτωλικού και ο τραυματισμός του Μασούρα

Ο Γιώργος Μασούρας το πολύ-πολύ να χάσει το παιχνίδι της Κυριακής (15/9) με τον Παναιτωλικό * Ξανά στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στον Ρέντη ενόψει Παναιτωλικού και ο τραυματισμός του Μασούρα

Την Τρίτη (10/9) γύρισαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού με... θέα το παιχνίδι της Κυριακής (15/9) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Ρέτσο, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην έχει ούτε τον Γιώργο Μασούρα που γύρισε με ενοχλήσεις από την Εθνική ομάδα.

Ο Έλληνας εξτρέμ φαίνεται τελικά ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, όπερ σημαίνει ότι το πολύ-πολύ να χάσει την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες.

Ο Μεντιλίμπαρ θα έχει φυσικά παίκτες για τα άκρα της επίθεσης. Οι Ζέλσον και Βέλντε είναι διαθέσιμοι, ενώ μεγάλη προσπάθεια για να μπει έστω στην 20άδα θα κάνει ο Γουίλιαν, μολονότι η αλήθεια είναι πως θέλει τον χρόνο του για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ρέτσο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στα πιτς, καθώς μην ξεχνάμε ότι είχε τραυματιστεί τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο.

Ο Έλληνας στόπερ δεν θα παίξει με τον Παναιτωλικό και ο στόχος είναι να καταφέρει να είναι παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο Χαριλάου στις 21 του μηνός, έτσι ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να θέσει υποψηφιότητα στη συνέχεια για την αναμέτρηση με τη Λιόν στη Γαλλία.