Τεντόγλου: «Αν αλλάξει ο κανονισμός θα αφήσω το μήκος»

Ο Μίλτος Τεντόγλου έριξε τη βόμβα μετά τον τελικό του Diamond League τονίζοντας πως αν αλλάξει ο κανονισμός θα εγκαταλείψει το μήκος.

Τεντόγλου: «Αν αλλάξει ο κανονισμός θα αφήσω το μήκος»

Την 3η θέση στον τελικό του Diamond League κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,15 μέτρα. Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη μετά το τέλος του να δηλώνει πως θα αφήσει το μήκος αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα.

Ο Τεντόγλου από την πρώτη στιγμή έχει εκφράσει τη διαφωνία του για την αλλαγή του κανονισμού και το έκανε γι’ ακόμα μία φορά.

«Δεν είμαι θυμωμένος που έχασα σήμερα. Δεν ένιωθα τα πόδια μου σήμερα, ενώ το κρύο δεν είναι για μένα. Είναι εντυπωσιακό που ο Γκέιλ κατάφερε να πηδήσει με αυτές τις συνθήκες, οπότε δεν είμαι θυμωμένος που έχασα από αυτόν.

Από την άλλη ο Εχάμερ είναι πολύ καλός αθλητής, αλλά είναι δεκαθλητής, είναι σκληρό να χάνεις από αθλητή συνθέτων. Τώρα θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον κλειστό στίβο, εκτός αν αλλάξει ο κανονισμός για το πάτημα, οπότε και θα αφήσω το μήκος», είπε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Τεντόγλου.