Μακεδονικός: Ενισχύθηκε με τον Γιακουμάκη

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη.

Μακεδονικός: Ενισχύθηκε με τον Γιακουμάκη

Ο Μακεδονικός ενισχύθηκε στη γραμμή της επίθεσης με την απόκτηση του Πέτρου Γιακουμάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Γιακουμάκη!

Ο 32χρονος (03/07/1992) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κυρίως ως δεύτερος επιθετικός και διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας, ενώ διακρίνεται για την καλή του τεχνική κατάρτιση και την ταχύτητά του.

Με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Χερσόνησο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΟ Ατσαλένιο. Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό όπου παρέμεινε για μια πενταετία και αγωνίστηκε σε 133 ματς, έχοντας 26 γκολ και 6 ασίστ. Ακολούθησαν οι Ατρόμητος (37 συμμετοχές, 3 γκολ, 3 ασίστ), Βέροια (36 συμμετοχές, 9 γκολ, 9 ασίστ) όπου και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Α’ ομίλου της Super League 2, Ολυμπιακός Λευκωσίας (16 συμμετοχές, 2 ασίστ), Λαμία (18 συμμετοχές, 1 ασίστ) και τελευταίος του σταθμός πριν υπογράψει στην ομάδα μας ήταν ο Ιωνικός (29 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ). Συνολικά στην καριέρα του σε επίπεδο Super League 1 μετράει 156 συμμετοχές, 25 γκολ και 8 ασίστ.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Πέτρο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!»