Ολυμπιακός: Η αρχή και το τέλος…

Τι έχουν δείξει τα πρώτα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα γρήγορα γκολ και το αποτελεσματικό του φινάλε.

Ολυμπιακός: Η αρχή και το τέλος…

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει μόνο τον Ελ Κααμπί να γυρίσει την Παρασκευή (13/9) στον Ρέντη, αλλά πλέον έχει ήδη μπει σε ρυθμούς Παναιτωλικού. Το προπονητήριο γέμισε με τους διεθνείς να έχουν επιστρέψει και να ετοιμάζονται για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες έκαναν το τρία στα τρία που ήθελε ο Βάσκος, αλλά από εδώ και πέρα τους περιμένουν πολύ δύσκολα ματς. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν έδειξε κάποια πράγματα στα παιχνίδια της.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός συνήθιζε να μπαίνει πολύ δυνατά στα παιχνίδια. Με τον Βόλο και την Καλλιθέα σκόραρε στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Στο ίδιο διάστημα έφτιαξε φάσεις και έδειχνε αρκετά πιεστικός για τον αντίπαλο. Στη συνέχεια είχε ένα διάστημα που η απόδοση του έπεσε, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Ολυμπιακός έχει γκολ.

Και στα τρία του παιχνίδι έχει σκοράρει από το 70’ και μετά. Έχει πετύχει τέσσερα γκολ συνολικά σε αυτό το διάστημα και δείχνει μία ομάδα που δεν παρατάει ματς και από την άλλη στο τέλος βγάζει αντίδραση. Σημαντικό επίσης ότι δεν έχει πετάξει ημίχρονο, αφού ακόμα και στη Λαμία που δεν σκόραρε στο πρώτο τέταρτο δεν πήγε στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πολύ καλό ξεκίνημα που κάνει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια συμβάλλει τα μέγιστα ο Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ συνηθίζει να μπαίνει πολύ καλά στα παιχνίδια, αλλά το θέμα του είναι ότι δεν έχει διάρκεια και στον Ρέντη ευελπιστούν αυτό να το διορθώσει.