LEN EURO CUP: Ο Παναθηναϊκός 12-11 τη Χόνβεντ στη Βουδαπέστη

Σπουδαία νίκη με 12-11 επί της Χόνβεντ πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στη Βουδαπέστη για τη φάση των ομίλων του Euro Cup.

LEN EURO CUP: Ο Παναθηναϊκός 12-11 τη Χόνβεντ στη Βουδαπέστη

Την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Euro Cup πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, που επιβλήθηκε 12-11 της Χόνβεντ και μάλιστα στη Βουδαπέστη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Δ' Ομίλου της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα στο Σεράφειο από τη Μπαρτσελόνα, οι «πράσινοι» ήθελαν οπωσδήποτε το «διπλό» στην Ουγγαρία για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και κατάφεραν τελικά να πετύχουν τον στόχο τους, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι.

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και με τους Παπανικολάου και Παπασηφάκη να κάνουν σπουδαία πράγματα, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μια μεγάλη νίκη. Το νικητήριο γκολ (11-12), πάντως, πέτυχε ο Βίκτορ Ράσοβιτς, 30 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

Επόμενος αγώνας του «τριφυλλιού» είναι τη μεθεπόμενη Πέμπτη 31/10, όταν θα υποδεχθεί στο Σεράφειο τη Σάμπατς.

ΧΟΝΒΕΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11-12

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 3-4, 2-2.

ΧΟΝΒΕΝΤ (Μάρτον Σζίβος): Κσόμα, Χέσελς Σ. 1, Μπεντς 1, Βάντοβικς 3, Σζεπφάλβι 1, Φέζος, Κις 1, Γκρέγκορ, Χέσελς Μ. 1, Έκλερ 3, Σίμον, Νάιρι, Σζάμπο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Πορτοκάλης, Νικολαΐδης, Παπανικολάου 4, Γεωργαράς, Αλβέρτης, Κουρούβανης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 4, Αγκόρτσας, Ράσοβιτς 3, Ασβέστης.