Ολυμπιακός: Ο Ολιβέιρα, το ΟΑΚΑ και ο Λεβαδειακός

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πήγαινε και στα ρεπό στον Ρέντη για να ανεβάσει κι άλλο ρυθμούς μετά την όχι τόσο καλή παρουσία του στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Ο Ολιβέιρα, το ΟΑΚΑ και ο Λεβαδειακός

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν δικαίωσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που αποφάσισε να τον ρίξει από την αρχή στη μάχη του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος χαφ σαν να φάνηκε να μην έχει την απαιτούμενη ένταση και τα απαιτούμενα τρεξίματα για να ανταποκριθεί σε ένα ντέρμπι «αιωνίων». Δικαιολογημένα ο Βάσκος τεχνικός προχώρησε στην αντικατάστασή του στο ημίχρονο.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, εστιάζεται στα όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και σε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δεν κάθισε σε... ησυχία. Έδειξε στον Ρέντη ότι θέλει να καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος υπάρχει και να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασε στο σημείο να πηγαίνει στον Ρέντη ακόμη και στα ρεπό της ομάδας για να κάνει έξτρα προγράμματα, έτσι ώστε να πείσει τον Μεντιλίμπαρ να του δώσει την ευκαιρία να παίξει για ακόμη μία φορά βασικός, αλλά με πολύ καλύτερες προδιαγραφές.

Κόντρα στον Λεβαδειακό δύσκολα θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα. Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά από την απόφαση του Μεντιλίμπαρ αν θέλει να προφυλάξει τον Μπάμπη Κωστούλα που προέρχεται από τα ματς της Εθνικής Ελπίδων ή τον Τσικίνιο που προπονείται κανονικά, αλλά προέρχεται από τραυματισμό.

Δύσκολα θα δούμε τον Ολιβέιρα στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βοιωτούς την Κυριακή (20/10, 16.00). Ο ίδιος, όμως, έχει βγάλει τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη ένα πρόσωπο σαν να έχει πεισμώσει από την άνευρη παρουσία του στο ΟΑΚΑ.