Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου: Νεκροί δύο αθλητές στην πρώτη μέρα των τελικών

Δύο αθλητές έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των τελικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου που διεξάγεται στη νότια Ισπανία.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου: Νεκροί δύο αθλητές στην πρώτη μέρα των τελικών

Δύο συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου που διεξάγεται στη νότια Ισπανία, ένας από το Μεξικό και ένας από τη Μεγάλη Βρετανία, έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των αγώνων της πρώτης ημέρας των τελικών, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Τα αγωνίσματα περιλάμβαναν κολύμπι 75 μέτρων στην παραλία Los Alamos, ποδηλασία 20 χιλιομέτρων και τρέξιμο 5 χιλιομέτρων κατά μήκος της παραλίας, ενώ όσον αφορά τον Βρετανό αθλητή, τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι ήταν 57 χρονών και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

«Με βαθιά θλίψη ενημερώνουμε ότι δύο συμμετέχοντες (ένας από το Μεξικό και ένας από τη Μεγάλη Βρετανία) έχασαν τη ζωή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου που διεξάγεται σήμερα, 17 Οκτωβρίου.

Εκφράζουμε βαθύτατα συλλυπητήρια στις οικογένειες, τους φίλους, τις Εθνικές Ομοσπονδίες και όλη την οικογένεια του τριάθλου.

Το Παγκόσμιο Τρίαθλο, η Ισπανική Ομοσπονδία και η LOC βρίσκονται σε επαφή με τις οικογένειες και τις Εθνικές τους Ομοσπονδίες για να παράσχουν όλη τη στήριξη που απαιτείται σε αυτές τις δύσκολες και θλιβερές στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση του World Triathlon, ενώ δεν έγιναν γνωστά τα ονόματα των αθλητών που έχασαν τη ζωή τους.