Πυγμαχία: Για το χρυσό ο Ρούλιας στο Ευρωπαϊκό Κ22 «χάλκινη» η Σταυρίδου!

Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πυγμαχίας Κ22, που διεξάγεται στην Σοφία προκρίθηκε ο Στέλιος Ρούλιας, ενώ η Βασιλική Σταυρίδου θα επιστρέψει με το χάλκινο μετάλλιο

Πυγμαχία: Για το χρυσό ο Ρούλιας στο Ευρωπαϊκό Κ22 «χάλκινη» η Σταυρίδου!

Τα δύο μετάλλια για τους εκπροσώπους μας στο Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Κ22 ήταν εξασφαλισμένα από την Τετάρτη (16/10) αλλά την Πέμπτη έγινε γνωστό και το υλικό κατασκευής τους!

Ο Στέλιος Ρούλιας, πήρε την πρόκριση στον τελικό των υπερβαρέων, της διοργάνωσης που φιλοξενείται στη Σόφια και θα διεκδικήσει το χρυσό, ενώ δεν τα κατάφερε, στο δικό της ημιτελικό η Βασιλική Σταυρίδου που επιστρέφει με το χάλκινο μετάλλιο.

Στον ημιτελικό της κατηγορίας των +92 κιλών, ο Ρούλιας αντιμετώπισε τον Ιρλανδό πυγμάχο Μάρτιν Μακντόναχ και επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για το χρυσό μετάλλιο παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό με εμφατική νίκη.

Από την πλευρά της η Βασιλική Σταυρίδου δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ουκρανή Ραΐσα Πίσκουν που ήταν το φαβορί της αναμέτρησης στον ημιτελικό των 75 κιλών περιοριζόμενη στο χάλκινο μετάλλιο.