ΑΕΚ: Οδηγίες στον κόσμο για το ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό

Οι οδηγίες της ΠΑΕ ΑΕΚ στους φιλάθλους της που θα παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

ΑΕΚ: Οδηγίες στον κόσμο για το ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό

Η ανακοίνωση

Για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου (20.00) στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών, υπενθυμίζουμε πως εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της ΑΕΚ, έχουν διατεθεί από την γηπεδούχο ΠΑΕ, αποκλειστικά στις Θύρες 1 και 7.

Τονίζουμε πως με την από 23/10 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, έχει απαγορευθεί η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ προς την πόλη και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Επίσης, πρέπει να επισημάνουμε πως η ΕΛ.ΑΣ έχει αποφασίσει ότι την ημέρα του αγώνα στην πόλη και το γήπεδο των Σερρών δεν επιτρέπεται να επιχειρήσει να προσεγγίσει κανείς φίλαθλος της ΑΕΚ που δεν έχει εισιτήριο. Θα γίνονται αυστηροί έλεγχοι.

Παράλληλα, η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο με διακριτικά της ΑΕΚ θα επιτρέπεται μόνο στις Θύρες 1 και 7. Σε καμιά άλλη θύρα δεν πρόκειται η αστυνομία να επιτρέψει είσοδο κατόχου εισιτηρίου με διακριτικά της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την απόφαση της αστυνομίας, ακόμη και αν έχετε εισιτήριο για άλλη θύρα, θα σας απαγορευθεί η είσοδος σε περίπτωση που έχετε διακριτικά της ΑΕΚ.

Παρακαλούμε επίσης τους φιλάθλους της ομάδας μας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις Θύρες 1 και 7 να φροντίσουν να βρίσκονται στο γήπεδο το αργότερο μέχρι τις 18.30. Αυτό θα βοηθήσει στην ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας των απαραίτητων ελέγχων και στην είσοδο τους στο γήπεδο εγκαίρως και με την μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία. Σημειώνουμε πως σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της γηπεδούχου ΠΑΕ, οι θύρες θα ανοίξουν στις 17.00.

Τονίζουμε πως πριν την προσέλευση σας στο γήπεδο, θα πρέπει να έχετε ήδη ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης στην εφαρμογή gov.gr wallet. Προσοχή! Μη τον αφήσετε για τελευταία στιγμή, πολύ περισσότερο μη περιμένετε να βρεθείτε στην είσοδο της θύρας για να κάνετε την διαδικασία. Κάτι τέτοιο θα οδηγήσει σε μεγάλη ταλαιπωρία και σας και όλους τους υπόλοιπους. Επίσης, δεν θα είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα θα μπορούσε να προκύψει με την διαδικασία της ταυτοποίησης.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα ασφαλείας, ισχύουν ακριβώς όλα όσα γνωρίζουμε για τα ματς στην OPAP Arena. Προστατεύουμε την ομάδα μας και αυτό σημαίνει κανένα άναμμα καπνογόνου, βεγγαλικού ή στρόμπο, καμιά ρίψη φωτοβολίδας, κροτίδας και οποιουδήποτε αντικειμένου. Πλέον το πλαίσιο των ποινών είναι γνωστό και ακολουθεί δύσκολο εντός έδρας ματς για το Κύπελλο στην OPAP Arena με αντίπαλο τον Άρη. Παρακαλούμε για πνεύμα συνεργασίας με τους αρμόδιους για την τήρηση της τάξης και των μέτρων ασφαλείας.