Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα ενόψει Μπάγερν - Τι ισχύει με Γκος

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση στο «SAP Garden» με αντίπαλο τη Μπάγερν. Οι πιθανότητες συμμετοχής του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος.

Ολυμπιακός: Τα τελευταία νέα ενόψει Μπάγερν - Τι ισχύει με Γκος

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στo «SAP Garden» κόντρα στη Μπάγερν για την 5η αγωνιστική της EuroLeague (25/10, 21:45, live στο fosonline), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει για πρώτη φορά και τους δύο του «πύργους» στη φετινή διοργάνωση.

Ο λόγος για το Νίκολα Μιλουτίνοφ, που επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στο ματς της GBL κόντρα στην Καρδίτσα και από κοινού με τον Μουστάφα Φαλ θα αποτελέσουν τη «δύναμη πυρός» των «ερυθρόλευκων» στη γραμμή των ψηλών, με... μπαλαντέρ τον Ράιτ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προετοιμάσει την ομάδα του με πρώτο γνώμονα πάντα την άμυνα, η οποία οφείλει να είναι επιθετική, έτσι ώστε να μην αφήσει στους σουτέρ των Γερμανών χώρο και χρόνο για να βρουν ρυθμό.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος που ακολούθησε την αποστολή στη Γερμανία, βάσει των δηλώσεων του κόουτς Μπαρτζώκα, θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί λόγω ανετοιμότητας, καθώς έχει κάνει μόλις μία ομαδική προπόνηση το τελευταίο διάστημα.

Μην ξεχνάμε ότι έρχεται και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (27/10, 20:15) όπου ο Έλληνας τεχνικός θέλει να έχει έτοιμους όλους τους «μπαρουτοκαπνισμένους» σε τέτοια ματς παίκτες.

Από την άλλη ετοιμοπόλεμος όπως έχει γίνει γνωστό είναι ο Εβάν Φουρνιέ που απουσίασε από το ματς με την Καρδίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τη στήριξη 2.500 φιλάθλων του στο χωρητικότητας 12.500 θέσεων γήπεδο των Βαυαρών.