UEFA: Στην Αθήνα το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (31/10 - 2/11)

Από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου διοργανώνεται στην Αθήνα το φετινό συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης υπό την αιγίδα της UEFA.

UEFA: Στην Αθήνα το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (31/10 - 2/11)

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα φιλοξενήσει από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου το φετινό συνέδριο του Ευρωπαϊκου Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) που τελεί υπό την αιγίδα της UEFA.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, UEFA και ERC θα προωθήσουν την εκπαίδευση και κατάρτιση στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Το συνέδριο αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη στις 11:30 το πρωί και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της εκστρατείας που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν, να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν γερή βάση για να μπορούν να αντιδράσουν αποτελεσματικά όταν προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη.

Μάλιστα η UEFA μαζί με το ERC δίνουν τη δυνατότητα στους δημοσιογράφους να επισκεφθούν το ειδικό περίπτερο ΚΑΡΠΑ και να συμμετάσχουν σε 15λεπτη εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ από τις 11:45 έως τις 12:15.

Παρόντες θα είναι ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της UEFA Dr. Zoran Bahtijarevic, ο επικεφαλής του τμήματος εκστρατειών και επικοινωνίας της UEFA Peter Klomp, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) Dr. Koen Monsieurs και ο διευθύνων σύμβουλος του ERC Jan Van Dooren.