Ράσελ Ουέστμπρουκ: Οι Κλίπερς τον έστειλαν με trade στους Νάγκετς μέσω Γιούτα

Στο Ντένβερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ράσελ Ουέστμπρουκ μετά το trade που έγινε από τους Κλίπερς στους Τζαζ για να πάρουν τον Κρις Νταν. 

Ράσελ Ουέστμπρουκ: Οι Κλίπερς τον έστειλαν με trade στους Νάγκετς μέσω Γιούτα

Συμπαίκτης με τον Νίκολα Γιόκιτς ο Ράσελ Ουέστμπρουκ; Βεβαίως! Μετά από μία τριετία στο Λος Άντζελες (δύο χρόνια στο για τους Λέικερς και ένα για τους Κλίπερς) όπου η αλήθεια είναι ότι δεν ταίριαξε, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ τα μαζεύει και μετακομίζει στο Ντένβερ.

Ο MVP του 2017 έγινε trade από τους Κλίπερς, οι οποίοι πήραν τον Κρις Νταν συμπεριλαμβανομένου ενός pick δεύτερου γύρου και μετρητών με προορισμό τη Γιούτα όμως σύμφωνα με τον έγκριτο, Βοϊναρόφσκι δεν πρόκειται να παραμείνει εκεί. “Αναμένεται να συμφωνήσει” για buyout που θα τον κάνει παίκτη των Νάγκετς, αναφέρει χαρακτηριστικά ο insider.

Αφοί λοιπόν οι “Μορμόνοι” δεν θα τον κρατήσουν, ο 35χρονος κόμπο γκαρντ θα καταλήξει στους πρωταθλητές 2023, συμπαίκτης με τον Νίκολα Γιόκιτς!

Ο έμπειρος All Star γκαρντ έχει «γράψει» 1.162 ματς κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ (21.7π., 8.1ασ., 7.1ριμπ.) και άλλα 122 παιχνίδια στα play off (23.6π., 7.5ασ., 7ριμπ.)