Ακόμα πιο δύσκολη η συνέχεια – Βελτίωση και ενίσχυση θέλει η Ανόρθωση

Iσοπαλία στην πρεμιέρα με την Ομόνοια Αραδίππου και ήττα στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Απόλλων.

Ακόμα πιο δύσκολη η συνέχεια – Βελτίωση και ενίσχυση θέλει η Ανόρθωση

Αμφότερα τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, με την Ανόρθωση να μετρά 0/2, αλλά να παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση. Είναι αρκετή για τα επόμενα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν; Η απάντηση είναι αρνητική.

Το πρόγραμμα της αμμοχωστιανής ομάδας με την επανέναρξη του πρωταθλήματος περιλαμβάνει το εκτός έδρας παιχνίδι στην Πάφο και ακολούθως το εντός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια. Πολύ υψηλά εμπόδια που απειλούν την Ανόρθωση για μεγαλύτερο αρνητικό σερί.

Ο Γιάννος Οκκάς αναγνωρίζει τα δύσκολα δεδομένα, αλλά δεν προτίθεται να σηκώσει λευκή πετσέτα. Θα επιδιώξει μέσα από σκληρή δουλειά να βελτιώσει την ομάδα του και να διορθώσει τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ωστόσο η Ανόρθωση χρειάζεται ενίσχυση, κυρίως για να προσθέσει βάθος στο ρόστερ. Ήταν κάτι που ανέφερε ο Κύπριος τεχνικός μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων.

Τα οικονομικά δεδομένα είναι ακόμα πιο δύσκολα, αλλά θα γίνουν προσπάθειες από τη διοίκηση για να ικανοποιησουν την επιθυμία του κ. Οκκά. Το θέμα είναι να βρεθεί κάτι καλό σε τιμή ευκαιρίας. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινούνται στην Ανόρθωση και ευελπιστούν τώρα που πλησιάζει το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Πηγή: shootandgoal.com