Επίσημη καταγγελία από την ΑΕΛ κατά των διαιτητών του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου

H ΑΕΛ και η διοίκηση Κωσταντίνου είναι απόλυτα συνεπής σε όσα έχει υποσχεθεί στον κόσμο της ομάδας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξανακάνει τους γαλαζοκίτρινους μια ομάδα που να είναι υπολογίσιμη σε όλους τους τομείς.

Επίσημη καταγγελία από την ΑΕΛ κατά των διαιτητών του αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου

Μετά τα όσα έγιναν ειδικά στον τελευταίοι αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου η ΑΕΛ από χθες το μεσημέρι προχώρησε σε καταγγελία της διαιτητικής ομάδας του αγώνα που έγινε το Σάββατο όπως αποκάλυψε ο Γενικός διευθυντής των γαλαζοκιτρινων Νικόλας Λεβέντης στην εκπομπη GOAL N ROLL της CYTAVISION.

«Εχουμε προχωρήσει στην καταγγελία της διαιτητικής ομάδας στον αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου. Παραλληλα έχουμε προχωρήσει με αίτημα μας στην ΚΟΠ, έχει ήδη την επιστολή στα χέρια του ο κ Κούμας, με το οποίο αίτημα ζητούμε ξένη διαιτητική ομάδα στον αγώνα και VAR με τον Απόλλωνα για την τρίτη αγωνιστική.

Έχουν γίνει τόσα πολλά στο παρελθόν σε αυτά τα παιχνίδια από πλευράς διαιτησίας και θα πρέπει να προλάβουμε κάποια θέματα παρα να τρέχουμε μετα τον αγώνα», δήλωσε.

Για την ΑΕΛ παραμένει σε εκκρεμότητα η τελευταία κίνηση ενίσχυσης, στην θέση του σέντερ μπακ, με τον τεχνικό διευθυντή να περιμένει κάποιες περιπτώσεις για να πάρει την τελική του απόφαση.

Πηγή: shootandgoal.com