Ολυμπιακός: Ένας σοβαρός λόγος για να χαμογελάει ο Μεντιλίμπαρ

Το ότι τελείωσαν οι μεταγραφές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι ένας σοβαρός λόγος για να χαμογελάει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ολυμπιακός: Ένας σοβαρός λόγος για να χαμογελάει ο Μεντιλίμπαρ

Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίστηκε χαμογελαστός στις δηλώσεις του. Είχε μείνει ευχαριστημένος απ’ όσα παρακολούθησε στο παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας. Δεν ήταν τόσο η νίκη, αλλά η εικόνα των παικτών του που φάνηκε πως θορυβήθηκαν από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Βάσκος προπονητής, ωστόσο έχει ακόμα έναν λόγο να χαμογελάει αυτές τις ημέρες. Αυτός δεν είναι άλλος πως πλέον έχει οριστικά στη διάθεση του τον Σαντιάγκο Έσε. Για τον Αργεντινό υπήρχε έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα για ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας.

Η Νιούκαστλ ήταν αυτή που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά ακόμα πιο σοβαρό ήταν και από κλαμπ της Serie A. Οι μεταγραφές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν και ο Σαντιάγκο Έσε έμεινε στον Πειραιά.

Ο Μεντιλίμπαρ δεν ήθελε να ακούει πως υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά ο Αργεντινός χαφ. Θεωρεί ότι είναι ο εγκέφαλος του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος από τα πόδια του εξαρτώνται τα πάντα. Είχε ασκήσει σοβαρό βέτο για τον Έσε και πλέον είναι πανευτυχής που ξέρει ότι το μεταγραφικό παράθυρο στα μεγάλα πρωταθλήματα έκλεισε.

Ο Βάσκος το είχε δηλώσει και ευθέως πως αυτό που θέλει είναι να τελειώνουν γρήγορα οι μεταγραφές. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα άλλο πέρα από το να μην του φύγουν βασικά στελέχη.