Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Γουίλιαν και τα υπόλοιπα... μέτωπα!

Τι ισχύει με Γουίλιαν και τις υπόλοιπες περιπτώσεις που κοιτάζει ο Ολυμπιακός πριν τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας.

Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Γουίλιαν και τα υπόλοιπα... μέτωπα!

Περιθώριο μέχρι την Τετάρτη (4/9) έχει ο Ολυμπιακός για να δηλώσεις τη λίστα των παικτών που θα τον εκπροσωπήσουν στους ομίλους Europa League και σε πολύ μεγάλο βαθμό θα καθορίσει το εφετινό ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γουίλιαν που παραμένει ελεύθερος έχοντας αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει στη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός δείχνει να τον θέλει, θεωρώντας πως είναι ο παίκτης που θα δώσει τα κάτι παραπάνω από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Παρά τα 36 του χρόνια, έβγαλε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς πέρσι στην Premier League με την Φούλαμ και ο ίδιος δηλώνει ότι μπορεί να παίζει μέχρι τα 40 του!

Αναφορικά τη θέση του Ολυμπιακού, δείχνει να το έχει πάρει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που συνάντησε τον παίκτη στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σταμφορντ Μπριτζ».

Ο Βραζιλιάνος με βάση χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα θα είναι σήμερα (2/9) στη χώρα μας με σκοπό να δει τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να μιλήσει με τους ανθρώπους της διοίκησης με σκοπό την προοπτική να παίξει για τους «ερυθρόλευκους».

Η περίπτωσή του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι, αφού πολιορκείται από ομάδες τόσο της Σαουδικής Αραβίας, όσο του MLS αλλά και την Ευρώπη.

Ο Ζιγιέκ, ο Ουνάχι και οι άλλοι...

Στα υπόλοιπα μέτωπα των Πειραιωτών, βούιξε χθες (1/9) η Τουρκία για το ενδεχόμενο κίνησης του Ολυμπιακού για τον Χακίμ Ζιγιέκ. Ο ίδιος είναι φευγάτος από την Γαλατασαράι παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, είναι όμως ξένο σώμα στο σύλλογο. Στην Τουρκία εκτιμούν πως εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν για την περίπτωσή του, μπορούν να δώσουν τη... λύση στο «μαρτύριό» του.

Σχετικά με τον Αζεντίν Ουνάχι, παραμένει ψηλά στη λίστα για τις θέσεις των χαφ και έχουν ήδη γίνει επαφές για την απόκτησή του με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα ότι έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές στα μεγάλα πρωταθλήματα, με τον 24χρόνο άσο να έχει το προηγούμενο διάστημα προτάσεις από τη Ισπανία. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσει οριστικά η περίπτωσή του, όπως και τον Γιουσούφ Γιαζίτσι που χθεσινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για εμπλοκή της Λάτσιο.

Αναφορικά με το θέμα του αριστερού μπακ, είναι το μόνο που δεν αγχώνει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αφού υπάρχει εκεί η σταθερά του Ορτέγκα. Παρόλα αυτά ενδέχεται να αποκτηθεί κατά πάσα πιθανότητα ως δανεικός ο Χάρι Τοφόλο της Νότιγχαμ Φόρεστ που έχει μείνει εκτός ροτέισον στην αγγλική ομάδα.