ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ

Ποσό που μπορεί να φτάσει τα 20 εκατομμύρια έχει έτοιμο ο Ολυμπιακός για να κρατήσει Kάρμο και Ποντένσε.

ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ

Για 12+3 εκατομμύρια πρόταση στην Πόρτο για τον ψηλόσωμο στόπερ έκαναν λόγο οι Πορτογάλοι και θυμήθηκαν τον… Ζάχοβιτς!. Η Γουλβς περιμένει 6 εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό για τον Ποντένσε που δεν θέλει να ακούει για Αραβία. Ανοιχτό και για Όρτα.

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Σίγουροι στην Ισπανία ότι ο Ντάνι Γκαρθία γίνεται παίκτης του Ολυμπιακού και θα συνεργαστεί ξανά με τον Μεντιλίμπαρ. Εν αναμονή στην επίθεση για την απάντηση Ελ Κααμπί, στο πλάνο πάντα ο Μουνιέ και ο Μπόρχα, νέα σκέψη για την απόπειρα «βόμβας» Γιόβιτς.

ΣΙΓΗ… ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ

Αθόρυβες κινήσεις στον Ολυμπιακό από την ΚΑΕ, αλλά και αποφασιστικότητα των Αγγελόπουλων να ενισχύσουν δυναμικά την ομάδα. Πλησιάζει ο Ντόρσεϊ, πάντα σε ανοιχτή γραμμή με Βεζένκοφ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΑΝΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικράτησε του Γιάννη Αλαφούζου στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του επικεφαλής της διοργανώτριας του πρωταθλήματος με ψήφους 7-6 και επανήλθε στον προεδρικό θώκο μετά τον Δεκέμβριο. Αναπληρώτρια πρόεδρος επανεξελέγη η Κάτια Κοξένογλου.

ΤΖΑΜΠΟΛ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ!

Η Ελλάδα μπαίνει απόψε (20.00, ΕΡΤ2) στη μάχη του τουρνουά Ακρόπολις με αντίπαλο τις Μπαχάμες και θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο σούπερ σταρ των Μπακς.