Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ντόρσεϊ - Πλησιάζει η απόκτησή του (pic)

O Tάιλερ Ντόρσεϊ έφτασε στην Αθήνα, πήρε την ελευθερία του από τη Φενέρμπαχτσε και όλα είναι έτοιμα για να ανακοινωθεί σύντομα η απόκτηση του από τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ντόρσεϊ - Πλησιάζει η απόκτησή του (pic)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πάτησε ελληνικό έδαφος. Εδώ και λίγες ώρες, ο 28χρονος γκαρντ βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς προσγειώθηκε πριν από λίγο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο παίκτης πήρε την ελευθερία του από τη Φενέρμπαχτσε, τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και ο Ολυμπιακός σύντομα θα ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ο παίκτης είχε συμβόλαιο συνεργασίας και για την επόμενη σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά αποχώρησε από τον σύλλογο. Παράλληλα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για τριετές (2+1) συμβόλαιο συνεργασίας, με απολαβές που αγγίζουν το 1.6000.000 ευρώ.

Θα είναι η πρώτη προσθήκη για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να επιστρέφει στον Πειραιά ύστερα από δύο χρόνια απουσίας. Με αυτόν τον τρόπο οι "ερυθρόλευκοι" καλύπτουν τη θέση «2», ενώ παράλληλα δυναμώνουν και στο κομμάτι των ελληνικών διαβατηρίων.