Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε, ο Μουρίνιο, η Φενέρμπαχτσε και ο Ζόρζε Μέντες

Η Γουλβς κάνει τα δικά της «παιχνίδια» στην υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε, αλλά ο Πορτογάλος άσος είναι πολύ «σκληρό καρύδι» με στόχο να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε, ο Μουρίνιο, η Φενέρμπαχτσε και ο Ζόρζε Μέντες

Η αίσθησή μας είναι ότι το… πάρτι με τον Ντάνιελ Ποντένσε μόλις ξεκίνησε. Αυτό που ήθελε να πετύχει η Γουλβς, έχει αρχίσει να «πιάνει»… Το ξεκίνημα έγινε με τη Φενέρμπαχτσε. Αύριο – μεθαύριο θα είναι μία άλλη ομάδα. Την επόμενη εβδομάδα κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.

Οι «λύκοι» ενημερώνοντας την αγορά ότι ο Ποντένσε είναι στην transfer list, ήθελε να ξεκινήσει ένας ντόρος γύρω από το όνομα του παίκτη και η Φενέρμπαχτσε έσυρε πρώτη τον χορό. Έναν ντόρο που δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή.

Η Γουλβς είναι λογικό να κοιτάζει το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος που μπορεί να έχει από τον Ποντένσε. Το ότι το όνομά του συνδέθηκε με τη Φενέρμπαχτσε δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Ο Ζόρζε Μέντες έχει εξαιρετική σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά έχει εξαιρετική σχέση και με τη διοίκηση της Φενέρ. Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε…

Ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης δεν είναι μάνατζερ μόνο του Ποντένσε, αλλά και του Ζοσέ Μουρίνιο που ανέλαβε πριν από λίγες μέρες την τεχνική ηγεσία της τουρκικής ομάδας.

Οπότε, τα σενάρια περί Ποντένσε και Φενέρ δεν μπορούν να χαρακτηριστούν τυχαία.

Δεν λέμε ότι όλοι χορεύουν στους ρυθμούς του Μέντες ή του εκάστοτε μάνατζερ. Ο Μουρίνιο ξέρει τον Ποντένσε και εννοείται ότι έχει εξαιρετική άποψη για εκείνον. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε που τον έζησαν την περασμένη σεζόν στα προημιτελικά του Κόνφερενς.

Εντούτοις, ο Ποντένσε θα βγάλει τα συκώτια της Γουλβς μέχρι να τον αφήσει να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος είναι πολύ «σκληρό καρύδι». Έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και αυτό το ξέρουν άπαντες. Και η Γουλβς, και ο Μέντες, αλλά και η Φενέρ…