Ολυμπιακός: Η προπόνηση του Ελ Αραμπί και η αναμονή της απάντησης (pic)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προπονείται για να διατηρείται σε φόρμα και το κάνει με ρούχα του Ολυμπιακού, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται και η απάντηση του.

Ολυμπιακός: Η προπόνηση του Ελ Αραμπί και η αναμονή της απάντησης (pic)

Το θέμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί παραμένει ανοιχτό και έχει ήδη τραβήξει αρκετά. Φτάνει στο τέλος του, όμως και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι.

Άλλωστε απομένει λιγότερο από μία εβδομάδα για την έναρξη της προετοιμασίας και το ζήτημα με τον «μπομπέρ» του Ολυμπιακού θα τελειώσει οριστικά. Αυτές τις ημέρες ο Ελ Αραμπί βρίσκεται στην πατρίδα του και απολαμβάνει με την οικογένεια του τις διακοπές του.

Παράλληλα, όμως προπονείται για να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Ελ Αραμπί σήμερα (8/6) ανάρτησε φωτογραφία από την προπόνηση του την οποία κάνει φορώντας τα ρούχα του Ολυμπιακού. Μπορεί και να μη σημαίνει τίποτα αυτό, αλλά είναι ένα ακόμα δείγμα.

Η αίσθηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι πως το θέμα με τον Μαροκινό θα έχει αίσιο τέλος. Όπως και να ‘χει όμως θα πρέπει να περιμένουμε την οριστική του απάντηση και φυσικά τις υπογραφές για να θεωρηθεί λήξαν το ζήτημα.