Ολυμπιακός: Το σχέδιο Μεντιλίμπαρ για τη Μάλμε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΛΜΕ: Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει έτοιμο το σχέδιο του για να πάρει το διπλό στο Μάλμε και οδηγός του είναι το παιχνίδι με τη Μπράγκα.

Ολυμπιακός: Το σχέδιο Μεντιλίμπαρ για τη Μάλμε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι προπονητής που ανοίγει τα χαρτιά του πριν τα παιχνίδια και δεν θέλει να αποκαλύπτει τα σχέδια του. Ο Βάσκος θέλει να έχει στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα είναι προσεκτικός σε θέματα κατασκοπείας.

Το ίδιο φυσικά έχει συμβεί και με το αποψινό παιχνίδι με τη Μάλμε. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά το πιο πιθανό σενάριο και σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν είναι πως θα εμπιστευτεί την ομάδα που νίκησε τη Μπράγκα.

Έχει έναν προβληματισμό για το δεξί άκρο, αλλά το σχήμα με Κοστίνια και Ροντινέι έχει κερδίσει έδαφος. Ο Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του και τον Μασούρα και να παίξει ο Βραζιλιάνος δεξί μπακ και ίσως εκεί να υπάρχει το μοναδικό δίλημμα, αλλά όχι και σε τόσο μεγάλο ποσοστό.

Κατά τα άλλα στις υπόλοιπες θέσεις δύσκολα θα έχουμε αλλαγές. Με τον Τζολάκη να παίζει στον «άσο» και τους Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσο στην άμυνα. Έσε, Μουζακίτης και Τσικίνιο αναμένεται να είναι η τριάδα των χαφ με Ζέλσον και Ελ Κααμπί να συμπληρώνουν τις άλλες δύο θέσεις της επίθεσης.