Ολυμπιακός: Τι φοβούνται στην Μάλμε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΛΜΕ: Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι αναφορές του προπονητή της Μάλμε στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός: Τι φοβούνται στην Μάλμε

Δεν στάθηκε τυχαία στις δηλώσεις του ο Χέντρι Ράινστρομ στον τρόπο που παίζει ο Ολυμπιακός και τον χαρακτήρισε μάλιστα και σκανδιναβική ομάδα. Δεν το είπε υποτιμητικά ο προπονητής της Μάλμε, αντίθετα είναι κάτι που τον προβληματίζει παρά το γεγονός ότι έχει ύψος στην άμυνα του.

Ο τεχνικός της σουηδικής ομάδας ξέρει ότι ο Ολυμπιακός παίζει με βαθιές μπαλιές και προτιμάει τις σέντρες. Ξέρει ότι θα προκαλέσει πίεση στην άμυνα του και ότι το επόμενο σχέδιο είναι να γεμίσει στην περιοχή του.

Το ότι στάθηκε σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού δεν είναι τυχαίο, αλλά το έκανε, διότι ξέρει πολύ καλά πως η ομάδα του έχει θέμα σε αυτές τις μπαλιές. Γνωρίζει ότι οι αντιδράσεις που έχει η άμυνα του σε τέτοιου είδους πάσες προκαλούν θέματα στους αμυντικούς του και πολλές φορές δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.

Γι’ αυτό το λόγο και στάθηκε στον τρόπο που παίζει η ομάδα του Πειραιά, όπως επίσης τον προβληματίζει η πειθαρχία που έχει στο παιχνίδι του το συγκρότημα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η Μάλμε έχει μπροστά της το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει να διαχειριστεί και μία κατάσταση που δεν είναι απλή. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος και το μυαλό όλων στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής στο οποίο με νίκη θα εξασφαλίσει την κατάκτηση του τίτλου.