Paul Mescal vs Pedro Pascal – Αυτή είναι η πρώτη ματιά στο επικό Gladiator 2

Θα έχει απίθανες μάχες η νέα ταινία του Ridley Scott

Paul Mescal vs Pedro Pascal – Αυτή είναι η πρώτη ματιά στο επικό Gladiator 2

Πρόσφατα μάθαμε ότι η παραγωγή του Gladiator 2 (Μονομάχος 2) θα είναι “τρελή”, ενώ παράλληλα είχε γίνει γνωστό ότι η ταινία Ridley Scott θα έχει απίθανες σκηνές μάχης.Τώρα αποκαλύφθηκε ότι το πρώτο trailer του sequel θα καταφθάσει στις 9 Ιουλίου, αλλά το Vanity Fair εξασφάλισε τις πρώτες -εντυπωσιακές- εικόνες από την ταινία.

Ο Paul Mescal είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του στο sequel του Ridley Scott όπως μαθαίνουμε από το Vanity Fair. Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τον Lucius του Mescal να έχει τα χέρια του στην άμμο όπως έκανε κάποτε ο Maxumus του Russell Crowe στον αρχικό Gladiator.

Παράλληλα, τον βλέπουμε να μάχεται και με τον χαρακτήρα του Pedro Pascal. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το Gladiator 2:

Να σας θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το sequel του Gladiator έχει ένα τρομερό cast που αποτελείται από τους Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, May Calamawy, Connie Nielsen, Derek Jacobi και Djimon Hounsou. Θα δείτε και τους Lior Raz (Fauda), Derek Jacobi(Gladiator), Peter Mensah (Avatar) και Matt Lucas (Bridesmaids) και Fred Hechinger. Το σενάριο έχει γράψει ο David Scarpa, ενώ ο Ridley Scott σκηνοθετεί, αλλά βρίσκεται και στην παραγωγή μαζί με τους Doug Wick και Lucy Fisher της Red Wagon Entertainment.

Για την ιστορία, το Gladiator προβλήθηκε το 2000 στους κινηματογράφους και διέλυσε το box office τότε με εισπράξεις άνω των $460 εκατομμυρίων. Συγκίνησε κοινό και κριτικούς, καθώς απέσπασε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, από τις οποίες απέσπασε πέντε χρυσά αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου και της Καλύτερης Ταινίας.

Το Gladiator 2 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.

Πηγή: Unboxholics.com