Ολυμπιακός: Καλός ο Βιλντόζα αλλά ακόμα καλύτερος ο Φουρνιέ

Η έλευση του Βιλντόζα δεν παύει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει τον Φουρνιέ - Θα υπάρξει αποδέσμευση-έκπληξη;

Ολυμπιακός: Καλός ο Βιλντόζα αλλά ακόμα καλύτερος ο Φουρνιέ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει, όπως όλα δείχνουν, τον Λούκα Βιλντόζα (για άλλους έκπληξη για άλλους όχι) όμως δεν κλείνει μ’ αυτόν η περιφερειακή γραμμή της νέας σεζόν. Χωρίς να υποτιμούμε την αξία του Αργεντίνου, εξακολουθεί να αναζητείται ένα σπουδαίο όνομα από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Και αυτός είναι ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος άσος έχει μείνει ελεύθερος απ’ τους Πίστονς και τον θέλει ο Ολυμπιακός. Είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν ηγέτη στην περιφέρειά του και ο Φουρνιέ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν είναι εύκολη η περίπτωσή του, τσεκάρονται ταυτόχρονα και άλλα ονόματα από το ΝΒΑ.

Το θέμα είναι ότι με τον Βιλντόζα, υπολογίζοντας και τους Ντόρσεϊ, Έβανς (έρχεται η ανακοίνωση απ’ την ΚΑΕ), «μπουκώνει» η περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού. Και επανήλθαν στο προσκήνιο οι φήμες περί αποδέσμευσης του Γκος. Μοιάζει βλέπετε σ’ αρκετά με τον Βιλντόζα. Προς τα έξω βγαίνει ότι είναι έξτρα προσθήκη ο Αργεντίνος, εμείς κρατάμε μικρό καλάθι.

Ψιθυρίζεται ότι θα υπάρξει και άλλη μια αποδέσμευση-έκπληξη. Θα είναι του …Πίτερς, του …Μακ Κίσικ, του …Μιλουτίνοφ για τον οποίον επιμένουν οι Σέρβοι; Αυτό βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι θα έρθουν τόσο ο Φουρνιέ, όσο και ο Βεζένκοφ.

Γενικώς φέτος είναι λιγάκι μπερδεμένα τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Η σούμα στο τέλος.