Ολυμπιακός: Το σενάριο για Αμπουμπακάρ και η φωτογραφία που τον… διώχνει

Οι Τούρκοι βλέπουν τον Αμπουμπακάρ ως αντικαταστάτη του Ελ Κααμπί στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ο λόγος που θα αποχωρήσει δεδομένα από τη Μπεσίκτας.

Ολυμπιακός: Το σενάριο για Αμπουμπακάρ και η φωτογραφία που τον… διώχνει

Δημοσιεύματα στην Τουρκία θέλουν τον Βενσάν Αμπουμπακάρ όχι απλά να βρίσκεται στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού, αλλά να είναι και το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Στη γειτονική χώρα γίνεται χαμός με τη συγκεκριμένη υπόθεση και θεωρούν ότι οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού.

Το αν το θέμα έχει βάση είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Γιατί όμως οι Τούρκοι έμπλεξαν την ομάδα του Πειραιά με τον 32χρονο φορ;

Στη γειτονική χώρα θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Αμπουμπακάρ από τη Μπεσίκτας. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν ήταν και η καλύτερη για τον Καμερουνέζο που τα έχει… ακούσει από τον κόσμο της ομάδας.

Πρόσφατα, όμως, ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια των διακοπών του φωτογραφήθηκε με φανέλα της Κασίμπασα. Αυτό εξόργισε τον κόσμο της Μπεσίκτας και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο γι’ ακόμα ένα χρόνο ο Αμπουμπακάρ δεν μπορεί να σταθεί στη Μπεσίκτας και είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει. Κάπου εκεί και οι γείτονες έβαλαν στο… κόλπο τον Ολυμπιακό και θεωρούν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.