Στην Ελλάδα η Αlfa Romeo Junior

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η νέα Αlfa Romeo Junior.

Στην Ελλάδα η Αlfa Romeo Junior

Η εμπορική πορεία της νέας Alfa Romeo Junior στην ελληνική αγορά μόλις ξεκίνησε. Το ολοκαίνουριο B-SUV, που τοποθετεί την ιταλική μάρκα στην πιο δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο που ξεκινάει από τις 29.900 ευρώ για την υβριδική έκδοση των 136 PS.

Πλούσιος είναι ο εξοπλισμός σε όλες τις Junior. Η έκδοση Core μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματο κλιματισμό, 17άρες ζάντες αλουμινίου με διαμαντέ φινίρισμα (18” στην ηλεκτρική έκδοση), ενεργό cruise control, κιβώτιο ταχυτήτων με paddles αλλαγών και λειτουργία coasting (στην υβριδική έκδοση), συνθετικό δερμάτινο τιμόνι, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αυτόνομο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικυκλιστών.

Κορυφαία έκδοση θα είναι η Veloce, με το ηλεκτρικό σύστημα των 280 ίππων να υποστηρίζει τέλεια τα δυναμικά χαρακτηριστικά που έχει διαμορφώσει το μαγικό άγγιγμα μιας ομάδας στο ενεργητικό της οποίας βρίσκονται μοντέλα όπως η 4C, οι Giulia/Stelvio Quadrifoglio, η Giulia GTA και η 33 Stradale.

Με σχεδίαση που αποτελεί ωδή στο αξεπέραστο ιταλικό στιλ, η Junior ξεχωρίζει από κάθε άλλο B-SUV και έχει μοναδική ταυτότητα. Ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος, το εσωτερικό της ξεχωρίζει για την προσοχή στην λεπτομέρεια, τα ποιοτικά υλικά και την υψηλή εργονομία, ενώ ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί και στο σχεδιασμό σπορ θέσης οδήγησης. Παράλληλα οι χώροι επιβατών είναι πολύ καλοί και εκείνος για τις αποσκευές φτάνει τα 415 lt.

Αναλυτικά οι τιμές:

IBRIDA 1.2 eDCT 136 PS - 29.900 ευρώ

IBRIDA SPECIALE 1.2 eDCT 136 PS - 32.500 ευρώ

ELETTRICA 156 PS 54KW - 39.900 ευρώ

ELETTRICA SPECIALE 156 PS 54KW - 42.500 ευρώ