Ντουμπάι: Υπέγραψε τρεις παίκτες… Ευρωλίγκας

Η Ντουμπάι BC μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό… παζάρι υπογράφοντας τρεις Ευρωλιγκάτους παίκτες. 

Ντουμπάι: Υπέγραψε τρεις παίκτες… Ευρωλίγκας

Η Ντουμπάι BC έχει μπει πολύ δυνατά στην αγορά, παίρνοντας παίκτες από το πάνω ράφι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Eurohoops, η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συμφώνησε όχι με έναν, αλλά με τρεις έμπειρους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης, με στόχο φυσικά την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Φυσικά η απόφαση των τριών αυτών μεταγραφών ήρθε από τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιούριτσα Γκόλεματς. Ο Σλοβένος προπονητής και πρώην παίκτης του Πανελληνίου, του Κολοσσού και του Παναθηναϊκού, θα βρίσκεται από τη νέα χρονιά στο Ντουμπάι, έχοντας στο πλευρό του ως βοηθό προπονητή τον Γιάννη Γεωργαλή. Ο Έλληνας κόουτς είχε βρεθεί πέρυσι στο πλευρό του Ηλία Ζούρου στην ΑΕΚ, ενώ είχε υπάρξει στο επιτελείο του Κολοσσού Ρόδου για τρία ολόκληρα χρόνια.

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς που πήγε δανεικός στη Μπανταλόνα από την Ρεάλ το 2018, με τη Βαλένθια να τον κάνει δικό της το 2020, θα είναι ο ένας γκαρντ της ομάδας. Ο έμπειρος σκόρερ που είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμού, δεν είχε σταθερή παρουσία και αγωνίστηκε το επόμενο διάστημα σε Τσεντεβίτα και Γαλατασαράι, ενώ τώρα θ’ αγωνιστεί με τη φανέλα της Ντουμπάι BC.

στόσο, παίκτης της Ντουμπάι θα είναι κι ο Ντανίλο Άντζουσιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν (όπως και την προπέρσινη) έπαιξε για λογαριασμό της Παρτιζάν. Ο ίδιος έχει περάσει από Βίρτους, Μπιλμπάο, Ούνικς, Ιγκοκέα, Μπουργκ αλλά και Μονακό.

Ο Σέρβος σημείωσε 9.3 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1 ανά αγώνα την περασμένη σεζόν στην ABA League κι η μεταγραφή του στο Ντουμπάι επισημοποιήθηκε επίσης κι από τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ράζνατοβιτς.

Τρίτη και σημαντική προσθήκη, ο Αβόντου Αμπάς.