Αποκλεισμός και για τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά του Wimbledon μετά τη διακοπή!

O Στέφανος κι ο Πέτρος Τσιτσιπάς σε ματς που ξεκίνησε την Τετάρτη (03/07) και τελείωσε την ...Παρασκευή (05/07) αποκλείστηκαν από το Αργεντίνικο δίδυμο των Γκονζάλες - Μολτένι (7-6, 6-3)

Αποκλεισμός και για τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά του Wimbledon μετά τη διακοπή!

Αποκλεισμός σε δύο …δόσεις για τα αδέρφια Τσιτσιπά (Στέφανο και Πέτρο) στα διπλά του Wimbledon!

Η αναμέτρηση με τους Αργεντινούς Μάσιμο Γκονζάλες και Αντρές Μολτένι (σ. Νο11 του ταμπλό), για τον 1ο γύρο, είχε αρχίσει την… Τετάρτη (03/07), αλλά διακόπηκε (λόγω …σκότους αφού άργησε να ξεκινήσει, εξαιτίας βροχής) και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (05/07).

Το ελληνικό δίδυμο, που σε λίγες εβδομάδες θα αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6 (7/3), 6-3) σε μια αναμέτρηση που επανεκκίνησε από 1-0 υπέρ των Νοτιοαμερικάνων στα σετ και στο 3-3 γκέιμς στο δεύτερο. Ωστόσο τα αδέρφια Τσιτσιπά πήραν μόλις… τρεις πόντους στο δεύτερο σκέλος του αγώνα κι αποκλείστηκαν.

Έτσι δεν απέμεινε ελληνική συμμετοχή στο λονδρέζικο γκραν σλαμ, αφού την επομένη του αποκλεισμού του, ελέω του Φινλανδού (Νο.87) Εμίλ Ρουουσουβουόρι, για το μονό του τουρνουά Γουίμπλεντον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του...