Σάσα Βεζένκοφ: Σαν να μην έφυγε ποτέ!

Ο Σάσα Βεζένκοφ τίμησε τον λόγο του και επιστρέφει στον Ολυμπιακό για να γράψει ιστορία

Σάσα Βεζένκοφ: Σαν να μην έφυγε ποτέ!

Ναι, είναι αλήθεια, ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στο σπίτι του! Παραμέρισε το αμερικάνικο όνειρο και πήρε τη μεγάλη απόφαση να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό! Και να γυρίσει στο λιμάνι της καρδιάς του!

Τα πράγματα στις ΗΠΑ δεν πήγαν όπως περίμενε, δεν ένιωσε να είναι χρήσιμος και διαισθάνθηκε ότι το ίδιο θα γινόταν και φέτος με τους Ράπτορς. Αντίθετα στον Ολυμπιακό κατάλαβε πόσο πολύ τον ήθελαν, ειδικά μετά την απώλεια του τίτλου στην Ελλάδα. Δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα για να επιστρέψει, ο κόσμος τον λατρεύει και όλα έκαναν πιο εύκολη την απόφασή του.

Πόσο μάλλον και όταν το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε ήταν υπέρογκο, δείγμα της επιθυμίας του Ολυμπιακού να τον ντύσει ξανά στα κόκκινα. Συμβόλαιο που εάν εξαντληθεί (μέχρι το 2029) θα του αποφέρει κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ! Και γίνεται ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, μετά τον Τζος Τσίλντρες!

Η απόφασή του ωστόσο δεν είχε να κάνει τόσο με τα λεφτά. Ήταν κυρίως απόφαση καρδιάς. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε λέγεται πως του έδινε ακόμη περισσότερα χρήματα. Το είχε πει, ότι εάν επέστρεφε από το ΝΒΑ, θα ήταν μόνο για τον Ολυμπιακό. Και το έκανε. Και δεν πρόδωσε τον κόσμο της ομάδας, όπως άλλοι…

Γι’ αυτό και πρόκειται να πάρει μια θέση δίπλα στους Πρίντεζη, Σπανούλη και Παπανικολάου. Και κάποια μέρα θα αποσυρθεί και η δική του φανέλα στην οροφή του ΣΕΦ.

Ο Σάσα είναι πλέον μέρος της ένδοξης ιστορίας του Ολυμπιακού. Και απέδειξε πως υπάρχουν ακόμη παίκτες που αγαπάνε τη φανέλα.