Euro 2024: Χτύπημα με Όλμο σε αξέχαστο ματς

Μακάρι να περνούσαν και οι δύο, οι Γερμανοί θα φωνάζουν για το χέρι του Κουκουρέγια, ήταν ένας πραγματικός τελικός από την αρχή έως το τέλος. Το τέλος του Μερίνο, το τέλος του Κρόος, τα πάντα ο Όλμο,

Euro 2024: Χτύπημα με Όλμο σε αξέχαστο ματς

Ο αγώνας της Ισπανίας με την Γερμανία είχε διάφορες εναλλαγές. Σε εικόνα, υπεροχή, εντάσεις, ρυθμό. Ευκαιρίες, γκολ, δοκάρια, κρίση στο φινάλε κανονικής διάρκειας και παράτασης. Ήταν ο τελικός. Όποιος κι αν είναι ο τελικός.

Ο Τόνι Κρόος είπε αντίο στο ποδόσφαιρο χωρίς να πάρει αυτό το τρόπαιο που τόσο ήθελε. Ο Ντάνι Όλμο έκανε το ματς της ζωής του, με γκολ και ασίστ. Αλλά αυτό το παιχνίδι είχε τόσα πολλά πρόσωπα.

Τη δικαίωση στο τέλος του Ντε Λα Φουέντε με το γκολ του Μερίνο, ενώ είχε ακούσει πολλά για τις αλλαγές του Νίκο Γουίλαμς και του Γιαμάλ πριν από την ισοφάριση των Γερμανών.

Λίγο πριν αρχίσει η κόντρα του Εμπαπέ με τον Ρονάλντο για τον αντίπαλο της Ισπανίας που θα έχει πάρα πολλές απουσίες στον ημιτελικό, αλλά και πολλές λύσεις αναπλήρωσης,

Μπορεί να έχει δίκιο κάθε Γερμανός ότι αυτή η ομάδα άξιζε περισσότερα και ότι η φάση με το χέρι του Κουκουρέγια δεν ελέγχθηκε σωστά. Όμως η καλύτερη ομάδα του Euro συνεχίζει. Η πραγματικότητα είναι αυτή.