«Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα»

Ο Τόμας Κεντζιόρα τα έχει βρει με τη Ντιναμό Κιέβου για να λύσει το συμβόλαιο του και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

«Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα»

Τα ουκρανικά Μέσα αναφέρονται στο θέμα του Τόμας Κεντζιόρα και μάλιστα οι πληροφορίες που μεταφέρουν είναι θετικές για τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής φέρεται να τα έχει βρει με τη Ντιναμό Κιέβου για να λύσει πρόωρα το συμβόλαιο του. Εάν πράγματι γίνει αυτό τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κεντζιόρα έχει μαζέψει και τα πράγματα του από το προπονητικό κέντρο της Ντιναμό Κιέβου γεγονός που επιβεβαιώνει ότι αποχωρεί οριστικά.

«Ο Τόμας Κεντζιόρα συμφώνησε να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του. Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρα ο Κεντζιόρα πήρε τα τελευταία του πράγματα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Koncha-Zaspa.

Σε έξι μήνες τελείωνε το συμβόλαιό του με την Ντιναμό, αλλά θα λυθεί πρόωρα. Ο Τόμας Κεντζιόρα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ελληνικό ΠΑΟΚ, όπου πέρασε την τελευταία 1.5 σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα.