ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος στα Σπάτα, μήνυμα για τη συνέχεια

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε και σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έστειλε μήνυμα ενότητας. Τι είπε για τις εσωτερικές αλλαγές στο τμήμα. 

ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος στα Σπάτα, μήνυμα για τη συνέχεια

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στα Σπάτα για δεύτερη διαδοχική μέρα και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό .

Παράλληλα τούς τόνισε σε όλους τους τόνους ότι είναι σημαντικό το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και γι' αυτό το λόγο τους ζήτησε τη νίκη.

Όσον αφορά τις αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι και τις αποχωρήσεις που έχουν προκύψει ανέφερε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά τους.

"Όσον αφορά τυχόν αποχωρήσεις που μπορεί να προκύπτουν, δεν θέλω να επηρεάζεται κανένας, δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας εμείς είμαστε εδώ και εγώ προσωπικά για όποιον χρειαστεί οτιδήποτε, είμαι εδώ για όλους σας και συνεχίζουμε κανονικά όπως και πριν, είμαστε οικογένεια", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μάριο Ηλιόπουλου ως προς αυτό.