Ολυμπιακός: Το φιλικό με τη Ναϊμέγκεν, η προετοιμασία και η επιστροφή Μεντιλίμπαρ

Ρεπορτάζ των Ολλανδών έκανε γνωστό πως το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ναϊμέγκεν θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου.

Ολυμπιακός: Το φιλικό με τη Ναϊμέγκεν, η προετοιμασία και η επιστροφή Μεντιλίμπαρ

Συμπληρώνεται το παζλ της προετοιμασίας του Ολυμπιακού αν και ακόμα από την ομάδα του Πειραιά δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό για το τι ακριβώς θα γίνει στην Ολλανδία.

Από τις Κάτω Χώρες έγινε γνωστό ότι το φιλικό παιχνίδι με τη Ναϊμέγκεν θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στις 16:30, ενώ έχει γίνει γνωστό ότι το ματς με τον Άγιαξ θα γίνει στις 19 Ιουλίου..

Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν φιλικό παιχνίδι και με την Αλ Ντασία, την ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Μίτσελ. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ενώ επί ολλανδικού εδάφους θα γίνει ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο ομάδα από το Ισραήλ.

Θυμίζουμε ότι 8-10 Ιουλίου θα γίνουν τα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και στις 15 του ίδιου μήνα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία. Επίσης η ομάδα του Πειραιά θα παίξει ένα φιλικό στην Ιταλία με τη Ρόμα, ένα με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο και με τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη. Τίποτα, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τους «ερυθρόλευκους».

Επίσης ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Η επιστροφή του στη χώρα μας θα τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων», ενώ θα «τρέξει» και τα μεταγραφικά ζητήματα.