Ολυμπιακός: Να διορθωθούν τα διαδοχικά λάθη που έγιναν με τον Μπιέλ!

Ο Πεπ Μπιέλ θα είναι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού και όλες οι πλευρές οφείλουν να διορθώσουν ένα μεγάλο λάθος που γίνεται την τελευταία διετία.

Ολυμπιακός: Να διορθωθούν τα διαδοχικά λάθη που έγιναν με τον Μπιέλ!

Προφανώς και ο Πεπ Μπιέλ δεν άξιζε τα 6+ εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός από την Κοπεγχάγη. Ναι μεν ήταν το πρώτο βιολί των Δανών, αλλά ακόμη και οι ρεπόρτερ της Κοπεγχάγης έκριναν υπερβολικό το ποσό που έβγαλε από τα ταμεία του ο Ολυμπιακός για να τον κάνει δικό του.

Με τον Μπιέλ έγιναν όλα λάθος από την αρχή... Ανέβηκε ο πήχης των προσδοκιών απότομα πολύ ψηλά, λες και οι Πειραιώτες έφερναν τον Μεσσία. Ο Μπιέλ πήγε σε μία ομάδα που πίστευε ότι θα λατρευτεί σαν θεός.

Οι προπονητές που συνάντησε κατά καιρούς τον αντιμετώπισαν ως εξτρέμ και όχι ως δεύτερο επιθετικός.

Ο ίδιος ο Μπιέλ βλέποντας ότι δεν του βγαίνουν τα παιχνίδια επειδή έπαιζε σε λάθος θέση, αντί να πεισμώνει, τον έπαιρνε από κάτω ψυχολογικά και εξελισσόταν σε μία μεταγραφή που είχε αρχίσει να θεωρείται αποτυχημένη ως προς το μέγεθος των χρημάτων που δαπανήθηκαν.

Πήγε στην Άουγκσμπουργκ στην οποία ήταν προπονητής εκείνος που τον ανέδειξε στην Κοπεγχάγη και δεν κατάφερε να βρει ρόλο.

Τώρα, θα βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ακούγεται ότι θα δουλέψει αρκετά μαζί του για να δει τι πήγε στραβά τα προηγούμενα χρόνια. Και κυρίως για να δει αν μπορεί να του βρει έναν ρόλο μέσα στην ομάδα.

Είναι η τελευταία ευκαιρία του Μπιέλ και δεν θα υπάρξει άλλη. Αν ισχύουν κιόλας οι φήμες ότι ο Μεντιλίμπαρ θέλει να τον δει πρώτα ως αντι-Γιόβετιτς, τότε ο Ισπανός επιθετικός δεν θα έχει άλλες δικαιολογίες.

Γιατί κακά τα ψέματα, λάθη έγιναν πολλά, τόσο από τους προηγούμενους προπονητές, όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, ο Μπιέλ είχε μία... καραμέλα στο στόμα του. Θεωρούσε ότι δεν απέδιδε αυτά που προσδοκούσε ο οργανισμός επειδή δεν έπαιζε στη θέση του. Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...