Πάφος: Σημειώσεις Καρσέδο για Έλφσμποργκ – Νέος προπονητής και 3-4-3

Σε ρυθμούς… Έλφσμποργκ κινούνται στην Πάφος FC.

Πάφος: Σημειώσεις Καρσέδο για Έλφσμποργκ – Νέος προπονητής και 3-4-3

Σε λίγες μέρες είναι ορισμένο το ιστορικό ευρωπαϊκό ραντεβού αφού ο αγώνας με τη σουηδική ομάδα είναι εκτός έδρας την προσεχή Πέμπτη (11 Ιουλίου).

Και με όσα έδειξε στην Αυστρία όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό και έτοιμη να βγάλει εις πέρας το σουηδικό εμπόδιο στο πλαίσιο του α΄ προκριματικού γύρου του Europa League. Σίγουρα δεν έχει εύκολη αποστολή, όμως με ένα ρόστερ που δεν έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με πέρσι, παρουσιάζεται πιο «δεμένη» και αυτό καθρεφτίζεται και στον αγωνιστικό χώρο, σε αυτό τον έναν μήνα προετοιμασίας.

Πάντως, η τεχνική ηγεσία δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με το παρατάχθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα: Ίβουσιτς, Μελούσο, Κβίντα, Γκόλνταρ, Μπρούνο, Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πελάζιο, Κορέια.

Στο μεταξύ χθες ο Καρσέδο είχε την ευκαιρία να δει την αντίπαλο της Παφιακής ομάδας και να πάρει αρκετές σημειώσεις ενόψει των διπλών αναμετρήσεων.
Επανήρχισε το πρωτάθλημα Σουηδίας, με την Έλφσμποργκ να επικρατεί της Brommapojkarna, με 3-0 χάρη σε γκολ των Hedlund, Baidoo και Gudmundsson. Μια νίκη που την άνεβασε στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετά από 14 αγώνες.

Στο χθεσινό παιχνίδι έκανε ντεμπούτο ο νέος προπονητής της ομάδας Oscar Hiljemark ο οποίος επέλεξε σχηματισμό 3-4-3.

Πηγή: protathlima.com