Αμορίμ: «Έπρεπε να υπάρχει VAR και να μη μετρήσει το γκολ μας»
Ο Ρούμπεν Αμορίμ μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ.
![Αμορίμ: «Έπρεπε να υπάρχει VAR και να μη μετρήσει το γκολ μας»](https://www.fosonline.gr/media/news/2025/02/08/333735/main/amorim.jpg)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Το σύνολο του Ρούμπεν Αμορίμ επικράτησε με 2-1 με ανατροπή της Λέστερ, χάρη σε γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Βέβαια, ήταν εκτεθειμένος τη στιγμή που ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το γέμισμα προς την περιοχή. Ωστόσο, δεν υπήρχε VAR στην αναμέτρηση, με τον επόπτη να κάνει λάθος και το γκολ να μετράει κανονικά.
Διαβάστε Επίσης
Αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ
Ο Αμορίμ μίλησε για τη φάση, όντας σαφής και ειλικρινής:
«Δεν έπρεπε να μετρήσει, ήταν οφσάιντ. Έπρεπε να έχουμε VAR σε αυτά τα παιχνίδια, είναι πολύ σκληρό αυτό που συνέβη για τον Ρουντ και για την ομάδα του».