Ολυμπιακός: Η... αφύπνιση του Εβάν Φουρνιέ!
Ο Γάλλος άσος «ξύπνησε» στο καταλληλότερο σημείο και είναι έτοιμος να ηγηθεί του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Στο καταλληλότερο σημείο ήρθε για τον Ολυμπιακό η …αφύπνιση του Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος άσος επιστρέφοντας στη δράση, ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Μακάμπι, ενώ έδωσε συνέχεια και την Κυριακή, εναντίον του Πανιωνίου στη Γλυφάδα.
Με τους Ισραηλινούς ο Φουρνιέ είχε σε 22 λεπτά 27 πόντους με 10/13 σουτ και 5/7 τρίποντα, μοιράζοντας και 3 ασίστ, ενώ κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες είχε σε 25 λεπτά 23 πόντους με 4/10 τρίποντα, συν 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
Ο πρώην άσος του ΝΒΑ είχε κάνει μια «κοιλιά» το προηγούμενο διάστημα, αλλά γράφαμε από τότε πως δεν ανησυχούσαμε και ήμασταν βέβαιοι ότι την κρίσιμη ώρα θα …ξυπνούσε. Όπως και βλέπουμε να γίνεται. Αυτό άλλωστε είναι και το χαρακτηριστικό των μεγάλων παικτών, να ξέρουν πότε θα φορμαριστούν και να έρθουν στο καλύτερο σημείο τους.
Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός περιμένει αυτήν την εβδομάδα να μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Το βράδυ της Μ. Τρίτης θα μειωθούν κατά δύο οι υποψήφιοι αντίπαλοί του και το βράδυ της Μ. Παρασκευής θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος των «ερυθρολεύκων».
Ρεάλ, Παρί, Μπάγερν και Ερυθρός Αστέρας οι πιθανοί αντίπαλοι, ο κόσμος θέλει τους Βαυαρούς, αλλά τον Ολυμπιακό δεν δείχνει να τον νοιάζει ποιον θα βρει απέναντί του. Όπως λέμε το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος να είναι καλά και όλα θα γίνουν!