Μπερνάρ: Επιβεβαιώνει τις προτάσεις από Ελλάδα

Ο Βραζιλιάνος, πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνει τις προτάσεις που έχει από ελληνικές ομάδες.

Μπερνάρ: Επιβεβαιώνει τις προτάσεις από Ελλάδα

Δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών από τη Βραζιλία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων, με στόχο την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Μπερνάρ. Ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα και πρόσθεσε:

«Έχω τη δυνατότητα να γυρίσω στην Ευρώπη. Υπάρχουν ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, οπότε μπορώ να γυρίσω. Όμως, έχω συμβόλαιο με την Ατλέτικο και σε καμία στιγμή το μυαλό μου δεν έχει πάει πουθενά αλλού εκτός από εδώ. Έχω πολύ ξεκάθαρες σκέψεις για να μείνω εδώ.

Πιστεύω πως χρειάζομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση και ευκαιρίες. Τα πράγματα θα φτιάξουν σιγά-σιγά. Δεν νομίζω πως έχω θέμα προσαρμογής, είμαι εδώ αρκετό καιρό. Σε λίγο θα κλείσω έναν χρόνο από την επιστροφή. Ελπίζω ότι θα νιώσω αυτοπεποίθηση όλο και περισσότερο, γιατί το μόνο που έχω ανάγκη είναι να σκοράρω και να μοιράσω χαρά στους οπαδούς».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μπερνάρ αγωνίζεται με τη φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο στη Βραζιλία, ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2027.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110