Οι ταινίες της εβδομάδας: Τρεις πρεμιέρες (vids)
Οι ταινίες της Μεγάλης Εβδομάδας

Με τρεις πρεμιέρες στις μαρκίζες μας υποδέχονται τα σινεμά την αναστάσιμη εβδομάδα.
Αμαρτωλοί
Ολυμπιακός: Το τριπλό όφελος της πρόκρισης στο Champions League
Ο σκηνοθέτης Ράιαν Κούγκλερ ("Black Panther", "Κριντ: Η Γέννηση Ενός Θρύλου") στη νέα ταινία του με πρωταγωνιστή τους Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζακ Ο’Κόνελ και Χάιλι Στάνφιλντ, συνδυάζει τον υπερφυσικό τρόμο και το σινεμά εποχής με το θρίλερ. Η υπόθεση αφορά δύο δίδυμα αδέρφια τα οποία αποφασίζουν να επιστρέψουν στην πόλη που μεγάλωσαν, ώστε να αρχίσουν τη ζωή τους από την αρχή. Αγνοούν, όμως, πως εκεί τους περιμένει μια εφιαλτική πραγματικότητα.
Όνειρα Ιλουστρασιόν
Ο Τζόναθαν Μέιτζορς σε ρόλο μπόντι μπίλντερ. Ο Κίλιαν Μάντοκ ονειρεύεται να γίνει μπόντι μπίλντερ παγκοσμίου φήμης και να κοσμήσει τα εξώφυλλα περιοδικών γυμναστικής. Ζει μία μοναχική, αυστηρά πειθαρχημένη ζωή και το αδιάκοπο κυνήγι της τελειότητας των ωθεί όλο και περισσότερο προς την αυτοκαταστροφή. Ωστόσο, πίσω από την επίμονη προσπάθεια κατάκτησης της φήμης κρύβεται μία απελπισμένη, βασανιστική ανάγκη για ανθρώπινη επαφή. Καθώς παλεύει με τα σωματικά του όρια, αλλά και τους εσωτερικούς του δαίμονες, ξετυλίγεται μία ιστορία για τις ακραίες θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει κάποιος προκειμένου να βρει την αναγνώριση σε έναν κόσμο που συχνά τον αγνοεί.
Το Μικρό μου Πάντα
Γαλλική οικογενειακή περιπέτεια. Εξαιτίας των κακών επιδόσεών του στο σχολείο, ο δωδεκάχρονος Τιάν μετακομίζει στο σπίτι της γιαγιάς του. Μακριά από την πόλη, στα μυστηριώδη κινεζικά βουνά, γίνεται κρυφά φίλος με ένα πάντα που το ονομάζει Φεγγάρι. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας απίστευτης περιπέτειας που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του.
Πηγή: athinorama.gr