Ισχυρό το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ - Mε πρόκριση σε league phase θα μπει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη

Το ΑΠΟΕΛ αν εξαιρέσουμε την επιθετική του γραμμή όπου έφυγαν όλοι οι περσινοί επιθετικοί, διατήρησε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του και έτσι αυτό το καλοκαίρι δεν χρειάζεται ολική αναδιοργάνωση του ρόστερ.

Ισχυρό το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ - Mε πρόκριση σε league phase θα μπει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη

Δεν συνεχίζει ο Ντάλσιο αλλά ήρθε στην ομάδα της Λευκωσίας ο Τεχέρα ο οποίος είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής ενώ στην θέση του Ζέφτε στα αριστερά ήρθε ο Κιντίγια.

Από εκεί και πέρα ήρθε για την κορυφή της επίθεσης ο Ντράζιτς αλλά θα γίνει ακόμα μία κίνηση για την θέση με την ομάδα προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ να θέλει κάτι το… πολύ καλό που θα ισχυροποιήσει την ομάδα.

Η ομάδα της Λευκωσίας ξεκινάει τις ευρωπαικές της υποχρεώσεις από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και αν πάρει την πρόκριση τότε κλείνει εισιτήριο για τη league phase του Conference League.

Αυτό σημαίνει εγγυημένα έσοδα εκατομμυρίων για το ΑΠΟΕΛ αλλά και… όρεξη για πρόκριση σε κάτι ακόμη καλύτερο, είτε στη league phase του Champions League είτε του Europa League.

Όμως την ίδια ώρα αυτό θα σημαίνει και θεαματική αύξηση των αγώνων που θα κληθεί να δώσει το ΑΠΟΕΛ εν μέσω των αγώνων του για το πρωτάθλημα Κύπρου.

Όμως σε αυτή την περίπτωση στην ομάδα της Λευκωσίας αναμένεται να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν ποιοτικούς παίκτες για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα στο διπλό ταμπλό στο οποίο θα αγωνίζεται.

Πηγή: shootandgoal.com