Η σφήνα της Βαλένθια για Γκαρθία και ο Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Βαλένθια έχει μπει σφήνα στη διεκδίκηση του Ντάνι Γκαρθία, αλλά οι Ίβηρες σημειώνουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Η σφήνα της Βαλένθια για Γκαρθία και ο Ολυμπιακός

Ο Ντάνι Γκαρθία είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει υποδείξει από την πρώτη στιγμή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να καλύψει το κενό του Βιθέντε Ιμπόρα. Πριν λίγες ημέρες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού προέκυπτε ότι ο παίκτης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, ωστόσο, αναφέρουν ότι για τον Ντάνι Γκαρθία έχει μπει σφήνα η Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες», μάλιστα φέρονται να έχουν κάνει και πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, όμως, το ίδιο ρεπορτάζ παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον παίκτη. Νωρίτερα, όμως, υπήρχε δημοσίευμα της AS σύμφωνα με το οποίο ο έμπειρος χαφ την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά στην οποία προπονητής είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Βάσκο κόουτς είναι εξαιρετικές και στην AS θεωρούν ότι θα είναι έκπληξη εάν δεν συνεχίσει στον Ολυμπιακό.