Μετά τον Αναστασιάδη τέλος από την Εθνική και οι Μπασινάς, Γιαννακόπουλος
Παρελθόν από την εθνική Ελλάδας αποτελούν και τυπικά ο Άγγελος Μπασινάς και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.
![Μετά τον Αναστασιάδη τέλος από την Εθνική και οι Μπασινάς, Γιαννακόπουλος](https://www.fosonline.gr/media/news/2019/07/25/60194/main/Basinas-Giannakopoulos.jpg)
Η απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο της εθνικής μας ομάδας δρομολόγησε εξελίξεις και στα υπόλοιπα πόστα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Συγκεκριμένα τόσο ο Άγγελος Μπασινάς όσο και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ πως δεν θα συνεχίσουν στη «γαλανόλευκη».
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Το κενό τους θα καλυφθεί από τις αποφάσεις του νέου προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, στον οποίο δεν έχει καταλήξει ακόμα η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.