Παρί Σε Ζερμέν: Συμφωνία στα 4 δις ευρώ για την πώληση μέρους των μετοχών της
Για την πώληση του μειοψηφικού πακέτου των μετοχών της φέρεται να έχει συμφωνήσει η Παρί Σεν Ζερμέν με επενδυτική ομάδα.
![Παρί Σε Ζερμέν: Συμφωνία στα 4 δις ευρώ για την πώληση μέρους των μετοχών της](https://www.fosonline.gr/media/news/2023/11/18/275765/main/-1x-1.jpg)
Το δίκτυο των επενδυτών της θέλει να ενισχύσει η Παρί Σεν Ζερμέν που φέρεται να είναι σε διαπραγματεύσεις με επενδυτική ομάδα που δραστηριοποιείται στον αθλητισμό.
Σύμφωνα με την Athletic, ο αμερικανικός όμιλος ιδιωτικών μετοχών, Arctos Partners, που εστιάζει στον αθλητισμό φαντάζει ως ο πιθανότερος επενδυτής για την Παρί Σεν Ζερμέν.
Διαβάστε Επίσης
Ολυμπιακός: Σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ και ο ηγέτης Φουρνιέ
Η ίδια εταιρία έχει άλλωστε μετοχές και στην ιδιοκτήτρια εταιρία της Λίβερπουλ, FSB, ενώ τον Μάιο του αγόρασε πακέτο μετοχών αξίας 20.000.000 ευρώ από την Αταλάντα.