Ο Ιμπραϊμοβιτς μιλάει με τον Τέρζιτς

Για να προλάβει τις εξελίξεις ο «Ιμπρα» κινείται για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Ιμπραϊμοβιτς μιλάει με τον Τέρζιτς

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Μίλαν δεν είναι ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές της νέας σεζόν στη Serie A και αποδίδουν ευθύνες στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος αποφάσισε ουσιαστικά την πρόσληψη του Φονσέκα στην τεχνική ηγεσία.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «La Repubblica» ο 42χρονος Σουηδός θρύλος των «ροσονέρι», ο οποίος τους τελευταίους μήνες είναι ο βασικός σύμβουλος των Αμερικανών ιδιοκτητών της ομάδας του Μιλάνου, μέσω της επενδυτικής εταιρίας «RedBird» είναι σε δυσμένεια και δεν αποκλείεται να απαλλαγεί των καθηκόντων του.

Για να προλάβει τις εξελίξεις ο «Ιμπρα» κινείται για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Σύμφωνα με το «SkySports» της Γερμανίας, ο Σουηδός, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Μίλαν, έκανε ήδη επαφή με τον πρώην προπονητή της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 41χρονος προπονητής βρέθηκε προχθές στο «Σαν Σίρο» και παρακολούθησε την αναμέτρηση των «ροσονέρι» με την Λίβερπουλ και την ήττα με 3-1. Ο Φονσέκα σε ενδεχόμενη ήττα στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ιντερ, θα απομακρυνθεί από τον πάγκο των «ροσονέρι» και θα πάρει τη θέση του ο Τέρζιτς.