Και επίσημη η ανανέωση του Ροντινέι

Ο Ροντινέι υπέγραψε και επίσημα το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος θα φοράει την ερυθρόλευκη μέχρι το 2027.

Και επίσημη η ανανέωση του Ροντινέι

Ο Ροντινέι εξελίχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος μπακ αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες τον Ιανουάριο του 2023 και έχει φτάσει στο σημείο να είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Η επιθυμία του Ροντινέι ήταν δεδομένη. Ήθελε να μείνει στους «ερυθρόλευκους» και γι’ αυτό εδώ και αρκετές εβδομάδες είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

Και επίσημα πλέον ο ποδοσφαιριστής θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα μέχρι το 2027, αφού ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ. Ήδη έχει αγωνιστεί σε 76 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και έχει τέσσερις ασίστ και 10 γκολ.

Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή και για τα αποδυτήρια της ομάδας, αφού ξέρει και τις ισορροπίες να κρατάει, αλλά και να συμβάλλει στο καλό κλίμα. Πριν λίγες εβδομάδες για τον Ροντινέι υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από τη Μποταφόγκο, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες τόσο από τον παίκτη όσο και από το κλαμπ.