Ολυμπιακός: Θα είναι διαφορετικός με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός θα έχει άλλη εικόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό 

Ολυμπιακός: Θα είναι διαφορετικός με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός δεινοπάθησε μέχρι να κερδίσει το (πολύ καλό) Περιστέρι και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Σούπερ Καπ στη Ρόδο.

Οι Πειραιώτες δεν άρεσαν με την εικόνα που έδειξαν, αλλά είμαστε βέβαιοι πως κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι διαφορετικοί και αυτοί που πρέπει. Στον βαθμό πάντα της εποχής που είμαστε, καθώς είναι φανερό ότι ο Ολυμπιακός ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Το παραδέχτηκε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Η ομάδα ακόμη δείχνει να ψάχνεται και όπως έχουμε ξαναγράψει, στηρίζεται έως τώρα στο ταλέντο και την προσωπικότητα των μεγάλων παικτών που διαθέτει. Οι αυτοματισμοί και οι απαιτούμενες συνεργασίες στο παρκέ θα αργήσουν λίγο.

Υπομονή λοιπόν και ας δούμε πώς θα τα πάει ο Ολυμπιακός και κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είχε πιο εύκολο έργο με τον Άρη και έδειξε να είναι κάπως σε καλύτερη κατάσταση.

Θα γίνει μάχη στη Ρόδο και δεν ξεγελιόμαστε από τα αποτελέσματα των ημιτελικών. Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι το ίδιο χαλαρός και θα παρουσιαστεί αλλιώς κόντρα στους «πράσινους». Στο ρόστερ του φέτος έχει παίκτες που ζουν για τα μεγάλα παιχνίδια (Βεζένκοφ, Φουρνιέ, Ντόρσεϊ) και ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Ακόμη πάντως κι αν έρθει η ήττα, προς Θεού δεν θα φέρει και την καταστροφή. Μόλις τώρα ξεκίνησε η σεζόν, δεν είναι το παν η κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Χωρίς να σημαίνει κι ότι δεν το θέλουμε. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίρνει κάθε τίτλο.