Σάκοτα: «Δεν έχουμε κλείσει το ρόστερ, η ΑΕΚ το καλύτερο μέρος να σταματήσω την καριέρα μου»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την φιλική ήττα της ομάδας του απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στις δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε πως το ρόστερ της Ένωσης δεν έχει ολοκληρωθεί , ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ είναι το καλύτερο μέρος για να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Σάκοτα: «Δεν έχουμε κλείσει το ρόστερ, η ΑΕΚ το καλύτερο μέρος να σταματήσω την καριέρα μου»

Aναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πιστεύω ότι αυτά τα τρία παιχνίδια που δώσαμε απέναντι σε ομάδες επιπέδου EuroLeague (σ.σ. με Παρτιζάν, Παρί, Φενέρμπαχτσε) δεν αποτελούν κριτήριο. Θέλουμε να κερδίζουμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε ομάδες με περισσότερο ταλέντο, ύψος...

Είναι κάτι που αν προσαρμόζεσαι και μαθαίνεις, βελτιώνεσαι. Έτσι πιστεύω. Ήταν καλό τεστ για εμάς. Δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ, περιμένουμε τον Χέιλ και έναν ψηλό. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι προς το παρόν».

«Κατ' αρχήν, αυτή η μέρα είναι για εμάς γιορτή. Και ένας από τους λόγους που γύρισα, όταν μίλησα με τον πρόεδρο, ήταν ακριβώς τα 100 χρόνια. Και κάπως πρέπει να κλείσει η καριέρα. Αν κάπου πρέπει να γίνει, θεωρούσα ότι είναι καλύτερα εδώ! Ξέρουμε τι γίνεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, εμείς πρέπει να βάλουμε τις βάσεις, να φτιάξουμε μία σταθερή ομάδα που δεν θα αλλάζει κάθε χρόνο. Να έχουμε λιγότερες αλλαγές τα επόμενα χρόνια».