WRC: Τι περιμένουμε από την επιστροφή στην Πολωνία

Μερικοί από τους πιο ένθερμους οπαδούς του ράλι μετρούν τα λεπτά - και δεν έχουν μείνει πολλά πριν από την επιστροφή της Πολωνίας στο WRC.

WRC: Τι περιμένουμε από την επιστροφή στην Πολωνία

Όταν ανακοινώθηκε η είδηση της ένταξης του 80ου Ράλι Πολωνίας στο πρόγραμμα της φετινής σειράς του WRC, τερματίστηκε μια επταετής αναμονή για όσους ζουν για να διανύσουν τις διαδρομές στον Λιμνότοπο της Μαζουρίας.

Η αναμονή τελείωσε. Οι διαδρομές είναι μερικές από τις ταχύτερες και πιο απαιτητικές της σεζόν, εξελίσσονται εξαιρετικά από το πρώτο στο δεύτερο πέρασμα. Και έπειτα υπάρχει και ο καιρός, μπορεί να είναι πραγματικά καυτός ή να είναι ένας από τους πιο βροχερούς αγώνες της σεζόν. Μην εκπλαγείτε αν έχουμε λίγο και από τα δύο σε μια μέρα.

Το Mikołajki είναι μια σπουδαία πόλη διακοπών, με λαϊκό θαλάσσιο σκι στη λίμνη Śniardwy κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πριν μεταβείτε στο σχοινί και την πίστα σκι πίσω από το μεγαλύτερο σχεδόν σίγουρα ξενοδοχείο της σεζόν.

Είναι δύσκολο να βρείτε μια πιο παθιασμένη ομάδα οπαδών και έναν πιο υποστηριζόμενο γύρο του πρωταθλήματος από αυτόν που έρχεται προς το μέρος μας την επόμενη εβδομάδα.